arrow

Atípics és el programa d'emprenedoria per a joves que volen posar en marxa idees amb impacte positiu

NMD##descubrelo##

ELS 20 PROJECTES DELS ATÍPICS 2017

Et presentem els 20 Atípics i els seus projectes. Durant 7 mesos els participants han gaudit d'un programa d'acompanyament totalment gratuït, valorat en més de 18.000€, que ha sigut transformador per a ells i per als seus projectes. A més, 10 d´ells han guanyat 3.000€ per invertir en la seva idea.L'Adrián Arrebola lidera un projecte que facilita la transició al món laboral a joves amb formació en l'àmbit audiovisual a través d'un servei de mentorització i de participació en projectes reals.

+ Info

 
L’Alba Domínguez lidera una plataforma que permet aprendre idiomes de manera més senzilla i amena. Facilital'intercanvi d'idiomes entre persones que comparteixen interessos i aficions.

+ Info

 
L’Anaïs de Villasante lidera un projecte que proposa experiències úniques, nutritives i regeneradores per reconèixer-nos com a naturalesa i reconnectar amb els cicles naturals de la vida.

+ Info

 
La Carla Bonfill lidera un projecte la missió del qual és dissenyar, facilitar i implementar processos de transformació d'espais públics i comunitaris de manera participativa i col·lectiva.

+ Info

 
La Cristina Giménez lidera una plataforma que promou la innovació col·laborativa en l'entorn sanitari, involucrant en el procés a enginyers, estudiants, personal sanitari, empreses i pacients. .

+ Info

 
L’Èric Güell lidera un projecte per fabricar i comercialitzar dutxes intel·ligents i sostenibles que milloren la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda, i permeten un gran estalvi d'aigua.

+ Info

 
En Francesc Guzmán lidera un projecte per acompanyar i recolzar a joves músics innovadors al llarg de les fases de creació, gestió i distribució dels seus projectes musicals.

+ Info

 
En Jacob Martínez lidera un projecte que té com a objectiu donar una segona vida mobles antics i rebutjats. Poden encarregar-se de tot el procés de restauració o bé acompanyar al client al llarg del mateix.

+ Info

 
En Joan Cervera lidera un projecte que ofereix programes de sensibilització i intervenció ambiental dirigits a escoles, empreses i ens públics per gestionar i augmentar la biodiversitat dels seus espais oberts.

+ Info

 
En Joan Ramon Ruiz lidera un projecte que ofereix experiències educatives i d'oci perquè nens i majors descobreixin la màgia de la naturalesa a través de les ulleres de la ciència.

+ Info

 
La Judit Esteban lidera una plataforma que ofereix experiències i activitats turístiques alternatives a Catalunya, fomentant el turisme responsable, sostenible i de proximitat.

+ Info

 
En Marc Buxaderas vol afavorir la integració de persones amb diversitat funcional, i que tots prenguem consciència del nostre enorme potencial. La seva proposta inclou monòlegs, xerrades en escoles i sessions en empreses.

+ Info

 
La Maria Andreu lidera un projecte que ofereix a centres educatius un acompanyament personalitzat per a la transformació de conflictes i millora de la convivència dins de les aules.

+ Info

 
La Maria Sabater lidera una comunitat d'amants dels gossos i de la naturalesa per compartir experiències, i perquè persones i gossos puguin descobrir rutes conjuntament i relacionar-se en entorns saludables.

+ Info

 
La María Sanabria lidera un projecte que contribueix al fet que el consum de roba sigui conscient i responsable. Perquè som el que vestim! Ofereixen moda ètica, sostenible, viva, actual, i amb història.

+ Info

 
L’Olga Majoral lidera una plataforma que ha nascut per revolucionar la forma en què es consumeixen els serveis jurídics actuals. Ofereix assessorament legal ràpid, còmode, assequible i transparent.

+ Info

 
L’Oriol Talavera lidera un projecte que ofereix la neteja de boscos, i amb la transformació dels residus orgànics en biochar, una solució perquè les produccions agrícoles i ramaderes siguin més ecològiques i rendibles.

+ Info

 
La Sabrina Rojas lidera una plataforma sobre cosmètica natural i ecològica de qualitat. Ofereixen informació veraç a consumidors, i afavoreixen la interacció entre marques i consumidors.

+ Info

 
La Sandra Jurado lidera un projecte que utilitza la dansa com a eina per desenvolupar habilitats personals, per afavorir la inclusió social i per augmentar la vitalitat i productivitat d'equips de treball.

+ Info

 
El Sergio Caño lidera un projecte la missió del qual és restaurar bicicletes d'època i llogar-les a particulars i hotels. Vol contribuir a una mobilitat més saludable a Barcelona i a rescatar i mantenir viva una mica d'història.

+ Info

 

X